колеги започна да ми мига лампичката за ръчната,спирачна течност има дали не заради износени накладки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
лампа на таблото
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеИначе за износване си има отделна лампа.
Comment
-
Че са с датчик - с датчик са. Моите съм ги сменял вече - като светна лампата за износване (която наистина е отделна) наистина бяха износени и тогава не ми е светила тази за ръчната, тъй че този момент малко ми е невероятен, че като се износят и толкова течност ще отиде от казанчето надолу в системата. Ако има достатъчно течност, и да поизтънеят тряба да остане достатъчноВиж ако няма, с износването и отварянето на място може и да спадне...
Сега момента, че накладките може да са без датчик (или да е откачен) го има, ама пак колкото и да изтъняват, просто няма да свети индикатора за износване, това няма общо с другата лампа.
Освен това, човека казва, че течност има, ама той не я гледа в движение, а когато спре, което незнам дали не оказва някво влияние
И накрая, аз доколкото съм чел упътването на тая кола, лампата за ръчната свети по две причини - дръпната ръчна и ниско ниво на спирачната течност, така че според мен тряба да се види дали не губи от някаде. Като имаме предвид че на тия коли и хидравликата на съединителя взема течност от същото място и не е като да няма случаи с протекли помпи на съединител си мисля, че не е зле да се погледне и тва преди колегата да е пуснал нова тема, че не може да включва скоростиAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеи аз имам идентичен проблемс тая лампичка понякога светва за малкоAlfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеи аз имам идентичен проблемс тая лампичка понякога светва за малко166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment